Kontakt


Erhvervsfotograf Jens Panduro, Kertemindegade 7, 3.. tv, 2100 København Ø Mobil: +45 26 27 89 84 Mail: photo@jenspanduro.dk CVR: 21438332

SOM UDDANNET FOTOJOURNALIST HAR JEG BLIK FOR BILLEDER DER VIRKER.
MINE MANGE ÅRS ARBEJDE SOM PRESSEFOTOGRAF PÅ BILLEDBUREAUER OG AVISER HAR GIVET MIG ERFARING I, AT FOTOGRAFERE PÅ MANGE FORSKELLIGE LOCATIONS
Den erfaring bruger jeg når jeg tager billeder til blandt andet virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner, der har brug for professionelle billeder til brug til for eksempel markedsføring, reklame, pressemeddelelser eller på hjemmesider.
Jeg laver blandt andet:
Erhvervsfotografering: Jeg tager billeder af jeres virksomheds lokaler, medarbejdere og aktiviteter til brug i markedsføring eller på hjemmesider.
Portrætfotografering: Jeg tager professionelle portrætter af virksomhedens ledere og medarbejdere til brug på hjemmesider og i pressemeddelelser.
Produktfotografering: Jeg tager billeder af jeres virksomheds produkter til brug i reklame eller på hjemmesider.
Eventfotografering: Jeg dækker arrangementer, konferencer, messer og andre begivenheder for virksomheden.
Som professionel erhvervsfotograf har jeg en god forståelse for komposition, belysning, og teknikker til at skabe engagerende billeder, der øger jeres virksomheds salg.
Jeg efterbehandler og retoucherer billederne, så de opfylder virksomhedens ønsker til brugen efterfølgende.
Kontakt mig på mail, mobil eller brug formularen herunder – så finder vi en løsning der matcher jeres behov.

Erhvervsfotograf Jens Panduro, Kertemindegade 7, 3. tv, 2100 København Ø

    ”Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Erhvervsfotograf Jens Panduro forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.”

    Leave a reply

    Skriv et svar